Flyttstädningen av en femma med kök

Äntligen är det torsdag och jag ser fram mot ärtsoppa till lunch med välstekta pannkakor och sylt till efterrätt. Jag kommer i det här inlägget berätta för er om en firma som heter Hus Service, och det är en städfirma i Helsingborg som jag har anlitat och som jag verkligen är nöjd med. 

Det underlättade att jag kunde anlita dem när min gamla mamma avled och efterlämnade en femrumslägenhet som behövde flyttstädas. Först fick vi röja ur lägenheten, min syrra och jag, och det tog sin lilla tid då det var mycket som behövdes gås igenom. Vare sig syrran eller jag hade tid eller lust att städa ur lägenheten och vi bestämde oss för att anlita någon städfirma i Helsingborg. Att valet föll på Hus Service beror på att en kollega till min syrra rekommenderade firman, och det var verkligen en bra rekommendation. Vi är nöjda med denna städfirma, och det tror jag att ni också skulle bli, under förutsättning då att ni behöver en städfirma i Helsingborg med omnejd. Jag hade inte så mycket mer att dela med mig av i det här inlägget, men om det är någonting ni undrar över tycker jag att ni ska ta kontakt med dem för att få veta lite mer om det som de har att erbjuda. Jag gör även som så att jag lägger in en länk här i inlägget som ni kan klicka på, då kommer ni till deras egen sida på nätet och kan läsa mer om de där och allt de kan göra för er.